VIP-arrangementen en vriendinnenarrangementen.

In deze tijd van drukte, tijdens studie, op het werk, drukte in het gezin, dagen die voorbij vliegen, sluipt het er wel eens in dat u contacten hebt verwaarloosd. Vaak ontbreekt het eenieder aan tijd. Een perfect moment om heerlijk bij te kletsen en te genieten van een massage- of reikibehandeling.

Mijn ” VIP-arrangementen en vriendinnenarrangementen op locatie ” is voor u dan echt de oplossing om weer eens af te spreken en wel op een heerlijke aparte en ontspannen manier bij iemand thuis.

Heerlijk toch, even ontspannen en genieten van een heerlijke massage- of reikibehandeling met eventueel ook een schoonheidsbehandeling en ondertussen gezellig bijpraten tijdens een lunch, diner of gewoon gezellig samenzijn. Wilt u een relax -/verwenarrangement of een andere combinatie met iets creatiefs of iets lekkers? Een high tea, tapasgerechtjes, laat mij weten wat u wilt.

Wilt u ook graag zo’n VIP-arrangement of vriendinnenarrangement organiseren vul dan het formulier in. Natuurlijk zijn er ook meerdere mogelijkheden, zoals een VIP-arrangement met familieleden, met moeder en dochters, collega’s, buren of medesporters of een gezellige vriendinnen – of vrijgezellenmiddag of avond.

Vraag naar de mogelijkheden en laat uw budget weten, dan kan ik gaan kijken wat ik voor u kan betekenen.