Vriendinnenarrangement óf VIP arrangement.

In deze tijd van drukte, tijdens studie, op het werk, in het gezin, dagen die voorbij vliegen, sluipt het er wel eens in dat u contacten hebt verwaarloosd. Vaak ontbreekt het eenieder aan tijd. Een perfect moment om heerlijk bij te kletsen en te genieten van een massage- of reikibehandeling.

Mijn arrangementen op locatie zijn voor u dan echt de oplossing om weer eens af te spreken en wel op een heerlijke aparte en ontspannen manier bij iemand thuis. Weer eens iets anders dan bijvoorbeeld een tupperware of sieradenparty.

Heerlijk toch, even ontspannen en genieten van een heerlijke massage- of reikibehandeling.  Met eventueel ook een schoonheidsbehandeling en ondertussen gezellig bijpraten tijdens een lunch, diner of gewoon gezellig samenzijn.

Wilt u een relax -/verwenarrangement of een andere combinatie met iets creatiefs of iets lekkers? Een high tea, tapasgerechtjes, laat mij weten wat u wilt.

Wilt u ook graag een VIP-arrangement of vriendinnenarrangement organiseren vul dan het formulier in. Natuurlijk zijn er ook meerdere mogelijkheden, zoals een VIP-arrangement met familieleden, met moeder en dochters, collega’s, buren of mede sporters of een gezellige vriendinnen – of vrijgezellenmiddag of avond.

Vraag naar de mogelijkheden en laat uw budget weten, dan kan ik gaan kijken wat ik voor u kan betekenen.