Hoe ontspannen zijn de mensen in uw bedrijf?

In dit digitale informatietijdperk brengen mensen steeds meer tijd door achter een computer en aan hun bureau. Naast het langdurig in dezelfde houding zitten, wat niet bevorderlijk is voor de doorbloeding, speelt ook de (werk)druk mee als een belasting voor lichaam en geest.

MINDER VERZUIM, MEER WERKPLEZIER!!

Het voordeel van een tafelmassage is dat ik uw werknemers, 15 of 20 minuten, liggend volledig tot ontspanning kan brengen. Tevens kan ik bij behoefte reikibehandelingen geven.

Ik ben in het bezit van een inklapbare massagetafel, wanneer hier een geschikte ruimte voor is. Ook ben ik in het bezit van een verrijdbare electrische massagetafel, die eventueel vervoerd zou kunnen worden.
Tevens heb ik een ergonomische stoel waar ik massage op kan geven, deze gebruik ik momenteel voor cliënten die zwanger zijn en mensen die door andere omstandigheden ( o.a. borstamputatie) niet op hun buik kunnen liggen. Op deze stoel wordt zonder bovenkleding, gemasseerd met olie op het lichaam.

De voordelen en effecten van een bedrijfsmassage / tafelmassage op het werk:

– Regelmatig tafelmassage bevordert het welzijn en welbevinden van uw collega’s en medewerkers.
– Het is ontspannend, verfrissend en gezondheid bevorderend. En dat is merkbaar: de motivatie van uw medewerkers stijgt.
– Preventie van werk gerelateerde klachten
– Lichamelijke en geestelijke ontspanning
– Betere concentratie
– Verbetering van bloedcirculatie: herstel van spierweefsel, verhogen van energie, betere afvoer van afvalstoffen
– Een betere lichaamshouding en werkhouding
– Bedrijfsmassage kan leiden tot minder en korter ziekteverzuim
– Het heeft voor de werkgever fiscale voordelen!

MINDER VERZUIM, MEER WERKPLEZIER!!