Hoe ontspannen zijn de mensen in uw bedrijf?

In dit digitale informatietijdperk brengen mensen steeds meer tijd door achter een computer en aan hun bureau. Chauffeurs en vertegenwoordigers hebben vaak lange autoritten. Naast het langdurig in dezelfde houding zitten, wat niet bevorderlijk is voor de doorbloeding, speelt ook de (werk)druk mee als een belasting voor lichaam en geest.
Verzorgende/verplegende die steeds meer verantwoording hebben d.m.v. zelfsturende teams, waardoor de werkdruk voor meer stress kan zorgen. Vaak met minder personeel meer lichamelijke inspanning moeten leveren en daardoor eerder klachten krijgen. Engineering-, winkel-, restaurant- of productiemedewerkers, er zijn natuurlijk veel meer beroepen waarbij de belasting zodanig is dat mensen met fysieke – en lichamelijke klachten kunnen uitvallen.

Hier zou ik graag iets in willen betekenen. Ik heb een praktijk in massage- en reikibehandelingen.
D.m.v. een deelmassage waarbij de spieren losgemaakt worden en om vooral even rust en ontspanning te creëren. Of d.m.v. een hoofd-/gezichtsmassage met eventueel reiki of alleen reiki om het hoofd proberen leeg te maken en een ontspannen gevoel bij uw medewerkers te creëren.

Een structurele inzet van massages is een investering in uw personeel en bedrijf. Het levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden en motivatie van uw personeel, waardoor uw onderneming beter functioneert.

MINDER VERZUIM, NOG MEER WERKPLEZIER!!

Het voordeel van een tafelmassage is dat ik uw werknemers, 15 of 20 minuten, liggend volledig tot ontspanning kan brengen. Tevens kan ik bij behoefte reikibehandelingen geven.

Ik ben in het bezit van een inklapbare massagetafel, waar ik zelf de voorkeur aan geef  om op te behandelen .
Tevens heb ik een ergonomische stoel waar ik massage op kan geven, deze gebruik ik momenteel voor cliënten die zwanger zijn en mensen die door andere omstandigheden ( o.a. borstamputatie) niet op hun buik kunnen liggen. Op deze stoel wordt, zonder bovenkleding, gemasseerd met olie op het lichaam.

De voordelen en effecten van een bedrijfsmassage / tafelmassage op het werk:

– Regelmatig tafelmassage bevordert het welzijn en welbevinden van uw collega’s en medewerkers.
– Het is ontspannend, verfrissend en gezondheid bevorderend. En dat is merkbaar: de motivatie van uw medewerkers stijgt.
– Preventie van werk gerelateerde klachten
– Lichamelijke en geestelijke ontspanning
– Betere concentratie
– Verbetering van bloedcirculatie: herstel van spierweefsel, verhogen van energie, betere afvoer van afvalstoffen
– Een betere lichaamshouding en werkhouding
– Bedrijfsmassage kan leiden tot minder en korter ziekteverzuim
– Het heeft voor de werkgever fiscale voordelen!

MINDER VERZUIM, NOG MEER WERKPLEZIER!!
Een zieke medewerker kost minimaal € 250 per dag.
€ 250 = EEN JAAR LANG EEN BEHANDELING VAN PRAKTIJK KI-MA.

Is uw interesse gewekt vult u dan a.u.b. het formulier in.

 

Uiteraard heb ik ook cadeaubonnen, misschien iets voor uw personeel met kerst, secretaresse dag, als eindejaar cadeau of voor een zakenrelatie.
Cadeaubon bestellen.