BrandNeWoman

‘BRANDNEWOMAN’ – Verwendag

Ook in het najaar van 2019 een Brandnewoman Verwendag ! De eerstvolgende zal plaatsvinden op vrijdag 15 november, en Ú kunt hiervoor een kandidate opgeven.
Dit initiatief is bedoeld voor vrouwen die niet aan zichzelf toekomen, door wat voor omstandigheden dan ook, vrouwen die altijd voor een ander klaar staan, vrouwen die in een benarde situatie terecht zijn gekomen en zichzelf (moeten) overslaan. Vrouwen die de laatste tijd iets teveel voor hun kiezen hebben gekregen. Er zijn veel situaties te bedenken waarbij een vrouw zichzelf op de achtergrond plaatst.
Voor die vrouw is het bedoeld. Zij kan in aanmerking komen voor een `Brandnewoman`-verwendag. De dame in kwestie dient woonachtig te zijn in Mierlo, Mierlo-Hout of Brandevoort.

Kent U iemand in Uw omgeving, buurvrouw, zus, nicht, moeder, oma, vriendin of collega, woonachtig in Mierlo, Mierlo-Hout of Brandevoort die voldoet aan de eerdergenoemde criteria, geef haar dan op.

Vermeld de reden waarom Ú denkt dat zij hiervoor in aanmerking komt. Van de aangever/geefster wordt verwacht dat hij/zij de “Brandnewoman” ’s-ochtends om 09.30 uur brengt en ’s-middags vanaf 16:00 uur weer aanwezig is om de ‘Brandnewoman’ te adviseren bij het uitzoeken van een nieuwe outfit en, daarna samen een hapje te eten.

Opgeven kan schriftelijk via het volgende e-mailadres: boutique4more@live.nl.
De betrokken ondernemers staan garant voor een fantastische Verwendag!

U kunt de kandidate opgeven tot en met woensdag 6 november.
Kent U zo iemand, is er iemand in Úw nabije omgeving die wel ‘ns extra verwend mag worden? Geef haar dan op voor deze ‘Brandnewoman’-verwendag!

Deelnemende ondernemers/winkeliers:
Organisator is Jet Uijen van Boutique4more 🡪 www.boutique4more.nl
Cafetaria Brandevoort 🡪 www.cafetariabrandevoort.nl
Jumbo Supermarkt 🡪 www.jumbo.com
Kapsalon de Veste 🡪 www.kapsalon-deveste.nl
Pedicure Jolanda 🡪 www.pedicurejolanda.com
Pedicure Cindy Verheijen 🡪 www.pedicurecindyverheijen.nl
Praktijk KI-MA 🡪 www.ki-ma.nl
Schoonheidssalon Inessensa 🡪 www.inessensa.nl
Seringe – bloemen en meer 🡪 www.seringe.nl
Studio Marychi – www.studiomarychi.nl
Villa Vesper – Conceptstore 🡪 www.villavesper.nl
Fotografie – Sonja van der Asdonk

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑