Een massage werkt rustgevend, bevordert uw slaap en stemt u positiever.
Piekert u veel? En wilt u zich minder zorgen maken? Laat u wat vaker masseren!
Door middel van masseren wordt de productie van endorfine in uw lichaam gestimuleerd en wordt de productie van stresshormonen (zoals cortisol en adrenaline) verminderd. Dit zorgt er vervolgens voor dat u minder pijn ervaart.

Of onderga eens een reikibehandeling. Reiki is geen wondermiddel, maar kan veel ondersteuning bieden en helpen bij lichamelijke klachten en emotionele problemen. Reiki kan goed in combinatie met andere vormen van therapie gebruikt worden.

Zit u tegen een burn-out aan of herkent u de symptomen van een burn-out probeer dan te kijken wat goed voor u is, wat u kan helpen in deze periode.
Een burn-out is er niet van de ene op de andere dag. Het is een langdurig proces. U heeft lang heel veel hooi op uw vork genomen en de signalen van uw lichaam stelselmatig genegeerd.

Het is goed naar uzelf te kijken en te leren luisteren naar de signalen die uw lichaam u geeft. Van hoofdpijnen, vermoeidheid, gespannen zijn tot prikkelbaarheid en desinteresse.

Met een massage- en/of reikibehandeling kan ik hierin iets voor u betekenen.

quiet mind

Tegenwoordig zijn we zo druk met alles en nemen steeds meer mensen minder tijd voor zichzelf!

Mijn hoofdmassage met een vleugje reiki wordt door mijn cliënten beschouwd als de finishing touch! Heerlijk even een leeg hoofd ervaren, totale ontspanning!

Mocht u coaching willen dan kan ik u iemand uit mijn netwerk adviseren.

Even bewust zijn van de signalen die uw lichaam geeft vóór, tijdens en zéker na de behandeling. Dat is waar praktijk KI-MA zich in onderscheidt.

Even aandacht voor jezelf!!

Naar het contact formulier.