Kinderen

Omdat de ouders vaak druk zijn en kinderen ook veel “moeten”,  er misschien druk is vanuit de omgeving, staan we niet stil bij de gevolgen hiervan. Het gevolg, veel kinderen krijgen klachten als hoofdpijn, buikpijn, spanningen in de spieren.  Omdat kinderen nog heel erg openstaan voor hun omgeving is het vaak moeilijk om de prikkels die ze binnen krijgen te doseren en te verwerken. Met name gevoelige/ hoog sensitieve kinderen hebben moeite met deze filtering en verwerking. Als er een verstoring optreedt in de verwerking kunnen er fysieke of emotionele klachten ontstaan.
Maar ook kunnen kinderen een grote groeispurt krijgen, een verkeerde houding aannemen of zichzelf verkrampen door spanningen.

Maar ook als u uw kind gewoon even een heerlijke ontspannende massage gunt.

Een massage van 15, 30, 45 of 60 minuten is dan een hele mooie en zachte methode die ingezet kan worden om de verstoring op te heffen en zo lichaam en geest weer in balans te krijgen.

U kunt ook een afspraak maken voor een reikibehandeling voor uw kind, deze kan 30 of 45 minuten duren naar gelang de leeftijd. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Prijzen kinderen:

Massage 15 minuten € 15,00
Massage 30 minuten € 25,00
Massage 45 minuten € 35,00
Massage 60 minuten € 45,00

Reiki 30 min € 25,00
Reiki 45 min € 35,00

Combi 9 – 30 min.) Kindermassage- én reikibehandeling
*** € 25,00 ***
Combi 10 – 60 min.) Kindermassage- én reikibehandeling
*** € 45,00 ***

Hieronder volgt een recensie van Kristel 11 jaar oud.

Recensie: Ik vond het super fijn Hella en ook spannend om voor de eerste keer gemasseerd te worden. Ik ben 11 jaar en heb al heel lang pijn in nek en schouders. Ben ook lang naar fysio hier voor geweest. Mama vond dat de spiertjes maar eens losgemaakt moesten worden en dat deden ze niet bij fysio. Alleen oefeningen. Dus ben ik naar jou toe gekomen en ooohhh ik was gewoon moe en lui toen ik thuis kwam, heb zelfs niet pony gereden en voelde me lekker. Ik kom binnenkort weer Hella, want dit vind ik prettig en bij jou voel ik me op mijn gemakje en nek en schouders voelen losser. Ik ben blij en fan. Lieve groetjes Kristel.

Onderstaande foto heb ik ontvangen van de moeder van Eva 7 jaar,  die ook net als haar moeder wel eens gemasseerd wilde worden door mij.

Bericht: Na moeder was dochterlief aan de beurt en wat vond ze het fijn!
Thanks Hella, we hebben er allebei van genoten.

Je hebt er weer een nieuwe cliënt bij.

kindermassage

Naar het contact formulier.

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑