Massage

Ontspanningsmassage werkt stimulerend en rustgevend, het kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. De bedoeling is om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Mijn intentie is om ruimte te geven en in alle rust en aandacht te ervaren wat er allemaal gebeurt tijdens een massagebehandeling.
Mijn massages bestaan uit combinaties van de technieken van een ontspanningsmassage, klassieke massage en energetische massage.

Tijdens de hotstone-massage wordt er met stenen van 45-50 graden gemasseerd.
Eerst wordt de rug gemasseerd met amandelolie, dan neem ik de hete stenen in mijn handen en laat het lichaam wennen aan de warmte. Ik masseer wisselend met en zonder stenen. Daarna leg ik een aantal stenen op uw rug en ga op de zelfde manier verder met uw benen.
Een hotstone-massage draagt bij aan een herstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Hotstone-massage is geschikt voor:
– mensen die gewoon eens lekker hun lichaam willen vertroetelen en relaxen
– mensen met spier- en zenuwpijnen, rug- en/of nekpijn of slechte doorbloeding
– mensen met burn-out of die algemene moeheid en zwakte voelen
– mensen die last hebben van reuma* of  last hebben van gewrichtsontstekingen die pijn veroorzaken en de beweeglijkheid bepalen
*Let op: dit geldt niet voor alle vormen van reuma, neem altijd eerst contact op met een arts of therapeut voor een advies.

Hotstone-massages worden alleen in de herfst- en wintermaanden gegeven.

Indien u onder behandeling bent van een arts, specialist, therapeut of iets dergelijks,
is het raadzaam deze eerst te raadplegen betreffende een behandeling bij een masseur! Indien ik niet volledig of verkeerd ingelicht word, kan ik niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel ten gevolge van een door mij uitgevoerde massage.

Hopelijk is uw interesse gewekt en kan ik met mijn behandelingen iets voor u betekenen.

Gun uzelf een moment van ontspanning!

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑