Massage werkt stimulerend en rustgevend, het kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. De bedoeling is om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Mijn intentie is om ruimte te geven en in alle rust en aandacht te ervaren wat er allemaal gebeurt tijdens een massagebehandeling. Mijn massages bestaan uit combinaties van de technieken van een ontspanningsmassage, klassieke massage en holistische massage.

Bij een ontspanningsmassage is er sprake van het strijken over, het kneden van en drukken op met name de zachte weefsels van het gehele lichaam om een toestand van totale ontspanning te bewerkstelligen.
De klassieke massage ( zweedse massage) is de welbekende lichaamsmassage waarbij het weefsel (huid, spieren, lymfe) door frictie, petrisage, effleurage, vibraties en tapotage weer soepel gemaakt wordt.
Bij een holistische massage nodigt het aanraken en masseren u dan ook uit om contact te maken met dat deel van uzelf waarin voelen vóór het denken komt.
De mens wordt in de holistische zienswijze als een ‘heelheid’ beschouwd van verschillende niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel, sociaal en spiritueel.

Een gezicht- en hoofdmassage met een vleugje reiki eens proberen?
Het hoofd is ”The finishing touch” zeg ik altijd. Dat moet u echt een keer ervaren!

Kijk eens naar de combi mogelijkheden.

Naar het contact formulier.