Massage of reiki kan helpen bij vermoeidheid bij kanker.
Gewone, simpele klassieke massages zoals de Zweedse massage, kunnen enorm rustgevend zijn. Deze massagevorm wordt veel gebruikt als ontspanningsmassage en ook als stimulerende massage. Minder stress betekent ook minder belasting van het immuunsysteem. En dat systeem is belangrijk bij kanker.

Zie onderstaand bericht.
Artikel wat massage voor u als kankerpatiënt kan betekenen. 

De laatste jaren bieden veel Amerikaanse kankercentra Reiki aan als vorm van behandeling tegen de ziekte en de bijwerkingen van chemotherapie. Door het subtiele contact wordt reiki als prettig ervaren door de cliënt. Reiki heeft een zeer ontspannend effect.

Hieronder enkele reacties van cliënten die mijn praktijk bezocht hebben.

celineJony

Tijdens het evenement SamenLoop voor Hoop te Helmond 2017 was ik ook aanwezig.
Indrukwekkend en mooi wat we daar met z’n allen neergezet hebben.

Op 29 + 30 juni 2019 zal ik met een tent van 10 x 15 meter, gesponsord door Bressers Tentenverhuur B.V. én mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Gemeente Helmond, op het evenement Samenloop voor Hoop Helmond 2019 bij HAC Helmondse Atletiek Club staan en daar ook allerlei activiteiten onderbrengen om zo ook dat weekend weer een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor KWF-Helmond en Inloophuis De Cirkel.

Wilt u daarin iets betekenen, op welke manier dan ook, ga dan naar mijn website en vul dan het formulier in.  https://teampraktijkkima.wordpress.com/

samenloop voor hoop Jony

Wilt u ook eens ervaren wat een massagebehandeling en/of een reikibehandeling voor u kan betekenen, vul dan het contact formulier in.

Een gezicht- en hoofdmassage met een vleugje reiki eens proberen?
Het hoofd is ”The finishing touch” zeg ik altijd. Dat moet u echt een keer ervaren!

Als deelmassage af te spreken, neem dan een behandeling van 20 minuten.

Deze kan ook geboekt worden als combi 5 van 50 min., bestaande uit 20 min. gezicht/hoofd én 30 min. deelmassage.

Mooi dat ik op deze manier iets kleins kan betekenen voor zoiets groots.