Mocht u iets voor mij en mijn team willen betekenen vul dan a.u.b. het formulier in onderaan de pagina. Hiervoor zijn wij u ontzettend dankbaar.  Verbinding heel belangrijk!

Team Banner 2019

In 2019 zal dit mooie 24 uur durende evenement wederom georganiseerd worden en wel op 29 en 30 juni van 14:00 uur tot 14:00 uur, bij HAC Helmond.

Kijk even naar het filmpje, doet het je iets, meld je dan gerust aan!


Mij heeft het zoveel moois gebracht in 2017 ❤️
Uiteraard heb ik me daarom weer ingeschreven als Team 1 Praktijk KI-MA.

  1. Wilt u bij mijn team aansluiten? Dan dient u zich via de site van SamenLoop voor Hoop aan te melden -> bij Team Praktijk KI-MA  , de kosten zijn € 15,00 dit is voor het inschrijfgeld en t-shirt.  U krijgt er zoveel voor terug ❤️.
  2. Mocht u attributen willen uitlenen, iets willen sponsoren voor de innerlijke mens of op een andere manier van betekenis willen zijn, vul dan a.u.b. onderstaand formulier even in. Uiteraard maak ik altijd reclame voor diegene die mij ondersteunen met mijn activiteiten.  Ik benader u nadat u het formulier heeft ingevuld.

 

Steun één van onze actie:
Actie Team KI-MA Donatie
Actie Team KI-MA Kaarsenzakken

Via mijn Praktijk KI-MA heb ik een extra pagina aangemaakt en natuurlijk verwijs ik u ook naar de Team Praktijk KI-MA  ** Website kijk hier!**

 

 

SamenLoop voor Hoop 2017 Eindbedrag
Opgehaald bedrag in 2017! Toppie!!

Kijk hier →→→ voor een kleine sfeerimpressie .