SamenLoop voor Hoop Helmond 2019.       ** Website kijk hier!**

Team Banner 2019

In 2019 zal dit mooie 24 uur durende evenement wederom georganiseerd worden en wel op 29 en 30 juni van 14:00 uur tot 14:00 uur, bij HAC Helmond.

Kaartjes voor ons Benefiet Feest zijn hier te koop via Ideal.
Kunt u niet via iDeal betalen, kijk dan even op de website.
Zonder kaartjes geen entree, kaartverkoop is tot 20 januari 2019.

Steun onze actie, klik hier ->  Actie Team KI-MA

Kijk even naar het filmpje, doet het je iets, meld je dan gerust aan!


Mij heeft het zoveel moois gebracht in 2017 ❤️
Uiteraard heb ik me daarom weer ingeschreven als Team 1 Praktijk KI-MA.

  1. U dient zich via de site van SamenLoop voor Hoop aan te melden -> bij Team Praktijk KI-MA  , de kosten zijn € 15,00 dit is voor het inschrijfgeld en t-shirt.  U krijgt er zoveel voor terug ❤️.
  2. Mocht u in mijn team willen lopen/ helpen of op een andere manier van betekenis willen zijn, vul dan a.u.b. óók onderstaand formulier even in. Dit is puur voor mijn administratie, ik benader u nadat u het formulier heeft ingevuld.

 


Terugblik 2017
:
SamenLoop voor Hoop in Helmond, 9 en 10 sept. 2017 op het HAC terrein.

Je beslist dat je een team gaat vormen, je bedenkt de activiteiten. Het neemt ontzettend veel tijd in beslag zeker als je allerlei verschillende activiteiten bedenkt om op deze dagen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF.

Mijn teamgenoten dachten we gaan meelopen…. zagen daarna welke activiteiten ik allemaal bedacht had. Ze zullen wel een keer geslikt hebben maar…..Na het versturen van de eerste mail kreeg ik gelijk alle medewerking. Kanjers zijn het!

WAT BEN IK TROTS DAT IK ZO’N MOOIE MENSEN IN MIJN TEAM HAD!!!

Geweldig hoe hun mij deze dagen geholpen hebben!
Eenheid, samenwerken, samenlopen, lachen, huilen, gezelligheid maar vooral klaar staan voor elkaar en voor het zelfde doel!
Een weekend wat in vele opzichten indruk op mij heeft gemaakt!
Dank jullie wel allemaal, mijn team ❤️ en alle sponsoren en natuurlijk de organisatie!
Ik zal dit nooit vergeten. Natuurlijk ben ik in 2019 weer van de partij!

Liefs Hella 💋

SamenLoop voor Hoop 2017 Eindbedrag
Opgehaald bedrag! Toppie!!

Kijk hier →→→ voor een kleine sfeerimpressie .