Verkoop

Prijs € 15,00 p/st. en 2 voor € 28,00
Deze prachtige Himalaya zoutlamp is een smaakvolle aanwinst voor in huis. Zodra de lamp aanstaat is het net alsof er een warme deken in de kamer wordt gelegd, welke direct een gevoel geeft van rust en ontspanning. Verwen jezelf, je partner of een vriend/vriendin met een mooi origineel cadeau, geschikt voor iedere ruimte.

Dat het een 100% natuurproduct is, maakt dat er geen 2 gelijke zoutlampen zijn.
Besteld u meerdere lampen tegelijkertijd dan zorg ik ervoor dat ze mooi bij elkaar passen.
De zoutlamp kan op afspraak worden opgehaald, met armatuur (E14 fitting), snoer (wit of zwart) met schakelaar en lampje (15 Watt).


Prijs € 5,00 p/st.
Deze chakra armband van splitsteentjes bestaat uit de volgende combinatie: Amethist, Aventurijn, Bergkristal, Chalsedoon, Citrien, Granaat en Sodaliet.
Volgens het principe van de Aziatische monniken. Zij tellen hun gebeden aan de hand van de kralen en geloven in de kracht van iedere afzonderlijke steen. Edelstenen armbanden gedragen voor de speciale kracht. Naast de bijzondere werking van de stenen zijn de armbanden prachtige sieraden. Alle armbanden zijn elastisch en passen dus iedereen.


Prijs € 1,50 per doosje 15 gram
Hele box 12 pakjes € 14,00 180 gram
Satya Wierook Nag Champa

Ik gebruik deze altijd in de praktijk. De wierook heeft zijn heerlijke zoete aroma te danken aan de gele Nag Champa bloem van de tropische Champac boom. Nag Champa heeft een ontspannen, kalmerend en verlichtend effect. Hierdoor wordt hij veel gebruikt om ruimtes te zuiveren, bij diepe meditatie en ter verlichting van stress. De Nag Champa is van uitstekende kwaliteit waardoor één stokje wel tot een uur kan branden.

Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Wanneer het artikel niet voorradig is overleg ik met u de levertijd.

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑